Milí zákazníci,

jsme velmi nadšeni, že vám můžeme oznámit naši novou spolupráci s online platebním systémem GoPay, který vám umožní platit bezpečně a pohodlně při nákupu na našem eshopu.

Bezpečnost na Prvním Místě

GoPay je významná evropská platební brána se sídlem v České republice, která je pečlivě regulována Českou národní bankou a ministerstvem financí ČR. Díky tomu můžete mít naprostou důvěru v bezpečnost vašich platebních transakcí. Vaše osobní údaje jsou chráněny nejmodernějšími technologiemi a důkladně monitorovány, abychom vám zajistili co nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Rychlý a Snadný Proces Platby

Platba přes GoPay je jednoduchá a intuitivní. Stačí vybrat možnost online platby GoPay při dokončování vaší objednávky a zadejte údaje z vaší platební karty do platebního systému. Systém vás následně provede ověřením 3D secure, které zaručuje bezpečnost a autentifikaci platby prostřednictvím sms zprávy nebo aplikace vaší banky ve vašem smartphonu. Po úspěšném provedení platby obdržíte potvrzení z našeho eshopu i ze systému GoPay.

Zabezpečení 3D Secure a SSL Šifrované Spojení

Systém 3D secure dodatečně autentifikuje platbu zvoleným způsobem, což přispívá k ještě vyšší úrovni bezpečnosti vašich transakcí. Kromě toho veškerá spojení s bankou, včetně přenosu údajů o kartě, jsou šifrována pomocí SSL technologie, což zajišťuje, že vaše citlivé údaje jsou v bezpečí a chráněny před neoprávněným přístupem.

Jak Využít Tuto Výhodu?

Platba přes GoPay je nyní dostupná pro vaše nákupy na našem eshopu. Stačí vybrat možnost platby GoPay při dokončování vaší objednávky a sledovat jednoduchý proces platby. Díky spolupráci s GoPay můžete mít jistotu, že vaše platby jsou v bezpečí a že váš nákup probíhá hladce a rychle.

Vaše Důvěra Je Pro Nás Důležitá

Váš klid a důvěra jsou pro nás prioritou. Proto jsme se rozhodli spolupracovat s GoPay, abychom vám poskytli co nejlepší zkušenost při nákupu na našem eshopu. Díky této spolupráci můžete mít jistotu, že vaše platby jsou v bezpečí a že vaše osobní údaje jsou chráněny podle nejvyšších standardů.

Vaše Spokojenost Je Naší Odměnou

Jsme si jisti, že nová možnost platby přes GoPay přinese ještě větší spokojenost při nakupování na našem eshopu. Doufáme, že tato nová služba bude pro vás přínosem a že si užijete jednoduchý a bezpečný proces platby.

Tým 4queen.cz